top of page

Group

Public·15 members
Monney Willy
Monney Willy

Descarca Imagini Miscatoare Pe Desktop Gratis


Descarca Imagini Miscatoare Pe Desktop Gratis
Dacă îți plac imaginile miscatoare și vrei să le ai pe desktop-ul tău, există mai multe opțiuni gratuite pe care le poți folosi. În acest articol, îți vom prezenta câteva dintre ele și îți vom arăta cum să le descarci și să le instalezi.


Pixabay
Pixabay este un site web care oferă peste 5.000 de imagini gratuite cu miscare, pe care le poți folosi fără drepturi de autor și fără a fi nevoie să atribui sursa. Imaginile sunt la calitate înaltă și acoperă diverse teme, cum ar fi natura, traficul, apa, etc.


Download Zip: https://t.co/5UGYhlzrDa


Pentru a descarca o imagine miscatoare de pe Pixabay, urmează acești pași:  • Accesează site-ul [Pixabay] și introdu cuvintele cheie pentru imaginea dorită în bara de căutare.  • Alege imaginea care îți place din rezultatele afișate și dă clic pe ea.  • Sub imagine, vei vedea mai multe opțiuni de descărcare, în funcție de dimensiunea și formatul imaginii. Alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și dă clic pe butonul "Descarcă".  • Salvează imaginea într-un folder de pe computerul tău.  • Pentru a seta imaginea ca fundal pentru desktop, dă clic dreapta pe ea și alege opțiunea "Set as desktop background" sau "Setează ca fundal pentru desktop".
Pexels
Pexels este un alt site web care oferă fotografii pentru fundaluri pentru desktop, gratuite și fără drepturi de autor. Puteți găsi peste 9.000 de fotografii cu diferite teme, cum ar fi flori, ocean, natura, bani, etc.


Pentru a descarca o fotografie pentru fundal pentru desktop de pe Pexels, urmează acești pași:  • Accesează site-ul [Pexels] și introdu cuvintele cheie pentru fotografia dorită în bara de căutare.  • Alege fotografia care îți place din rezultatele afișate și dă clic pe ea.  • Sub fotografie, vei vedea mai multe opțiuni de descărcare, în funcție de dimensiunea și calitatea fotografiei. Alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și dă clic pe butonul "Descarcă gratuit".  • Salvează fotografia într-un folder de pe computerul tău.  • Pentru a seta fotografia ca fundal pentru desktop, dă clic dreapta pe ea și alege opțiunea "Set as desktop background" sau "Setează ca fundal pentru desktop".
Concluzie
Acestea sunt doar două dintre site-urile web care oferă imagini miscatoare pe desktop gratis. Există și alte site-uri web similare, dar trebuie să fii atent la calitatea imaginilor și la drepturile de autor. Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești imagini miscatoare pe desktop gratis care să îți placă și să îți personalizezi spațiul de lucru.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page